Общи условия за пазаруване

Как да поръчам?

Поръчването на продукти от ВитаминВ17.com става като клиентът избира определен продукт и неговото количество от нашия магазин и натиска бутона „Купи“. Това действие автоматично добавя продукта в количката на клиента. След това, клиентът може да се върне към онлайн магазина и да продължи да пазари или да премине към процеса за разплащане.

Обработка на поръчки

Поръчки получени през седмичните дни преди 16:30 часа (в събота преди 11:30 часа) се обработват и изпращат на същия работен ден. Поръчки получени след 16:30 часа (в събота след 11:30 часа), се обработват и изпращат на следващия работен ден. Неделя е почивен ден. За директни поръчки (през имейл), потвърждаване на поръчки и уточняване на доставки можете да се свържете с нас на info@ВитаминВ17.com.

Адреси за доставка

По време на разплащането, клиентът трябва да зададе адрес за доставка и телефон. Доставката става до посочения в поръчката адрес за доставка от клиента. Цената на услугата за доставка до адрес е за наша сметка.

Начин на заплащане

Виж как става плащане през PayPal при поръчка от ВитаминВ17.com. Заплащането за поръчаните продукти става чрез PayPal. PayPal е една от най-сигурните системи за разплащане в света. Приема разплащане с кредитни и дебитни карти Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners Club, American Express. Клиентът сам контролира своята лична и финансова информация в PayPal. Данните на Вашата карта не се въвеждат никъде на страниците на ВитаминВ17.com и ние нямаме достъп до тях. ВитаминВ17.com не събира и не поддържа лична информация на нашите клиенти свързана с техните кредитни/дебитни карти (номера на карти, адреси, и т.н.). Всички цени показани във ВитаминВ17.com са в Щатски долари.

Доставки на територията на Република България

ВитаминВ17.com предлага безплатна доставка от 24 до 48 часа на територията на цялата страна (неделя е почивен ден). Точната дата на доставка се предоставя след обработка на вашата поръчка.

Доставки извън територията на Република България

Доставката на продукти извън територията на Република България също е безплатно и става за сметка на ВитаминВ17.com. Ако имате допълнителни въпроси, свържете с нас директно.