Витамин В17 Амигдалин 100mg

///Витамин В17 Амигдалин 100mg

Витамин В17 Амигдалин 100mg

$65.00

Налично

(4 клиентски отзива)

Амигдалина В17 (Витамин В17 Амигдалин) таблетки за онкологична терапия и превантивна профилактика

 • Опаковка: 100 таблетки по 100mg
 • Произведено в: Мексико

Налично

Описание

Амигдалина В17 или Витамин В17 Амигдалин 100mg е продукт съдържащ 100% естествен Амигдалин екстракт извлечен от кайсиеви ядки на Prunus Armeniaca. Действието на продукта се изразява в селективно унищожаване на мутиралите клетки в организма, без да оказва неблагоприятен ефект върху здравите клетки в тялото на пациента. Препоръчва се за хора, диагностицирани със злокачествени онкологични заболявания или с тежка фамилна анамнеза за онкологични заболявания.

Амигдалина В17 (Витамин В17 Амигдалин 100mg) е подходящ за употреба по време и след прилагане на традиционна химио и лъчетерапия. Витамин в17 се намира в над 1200 растения, най-вече в семките на кайсии, праскови, сливи, ябълки и грозде. Представлява натурален химиотерапевтичен агент и диглюкозид с цианиден радикал, който е силно “био- достъпен”. Това означава, че преминава през клетъчната мембрана и така бързо достига висока вътреклетъчна концентрация. Раковите клетки от всеки тип са трофобласти, т.е. съдържат ензима бета-глюкозидаза в много високи нива, който е отключващия ензим за действие на Амигдалина В17 (Витамин В17 Амигдалин 100mg).

За да се активира цианидът е необходимо първо да се отключи (или разгради) молекулата на амигдалина и той да се освободи. Това може да се извърши само от един ензим, наречен бета-глюкозидаза, който съществува в човешкия организъм в малки количества. Раковите клетки, от друга страна, съдържат същия ензим, бета-глюкозидаза, но в много по-големи количества (до 100 пъти по-високи от нормалните). При разграждането на амигдалиновата молекула при досега си с големите количества на бета-глюкозидаза в раковите клетки, цианида и бензалдехида се освобождават едновременно само в раковите клетки водейки до тяхното унищожение. Бензалдехидът действайки в синхрон с цианида, образува летална съставка многократно по-смъртоносна, отколкото бензалдехида и цианида взети по отделно.

Комбинацията от цианид и бензалдехид произведена при разпадането на амигдалина и нейният летален ефект повдига въпросите, какво е нейното влияние върху човешкия организъм като цяло, дали е опасен за пациента и как комбинацията от бензалдехид и водороден цианид се неутрализира в човешкото тяло? Неутрализацията на унищожителната комбинация от бензалдехид и водороден цианид се извършва от друг наличен в човешкия организъм ензим наречен роданеза (rhodanese). Ензимът роданеза присъства само в здравите клетки. По природен дизайн, раковите клетки не съдържат роданеза и това ги прави изключително уязвими пред убиващата комбинация от бензалдехид и водороден цианид. Така злокачествените ракови клетки са атакувани и елиминирани много бързо и ефикасно от комбинацията на бензалдехид и водороден цианид. От друга страна, здравите клетки в човешкото тяло съдържат много по-големи количества роданеза, отколкото отключващия ензим бета-глюкозидаза, което им дава способността лесно и бързо да разграждат цианида и бензалдехида.

Производителят на Амигдалина В17 (Витамин В17 Амигдалин 100mg), CytoPharma de Mexico, държи патента за производство на Витамин В17 с над 40 години опит. Това е най-успешния B17 продукт на пазара, като се използва в протоколите на онкологични лечения в клиники в цял свят.

Съдържание в 1 таблетка: Витамин В17 Амигдалин 100mg

Брой таблетки в една опаковка: 100 таблетки

Произведено в: Мексико

Начин на употреба: продуктът идва с листовка на български за начина на прием

Допълнителна информация

Тегло 50 g
Производство

Опаковка

Форма на съдържание

4 отзива за Витамин В17 Амигдалин 100mg

 1. Мариета Дякова

  Ползвам го за профилактика след онкотерапия. За сега всичко е в норма. Благодаря за информацията, която ми изпратихте!

 2. Ангел

  Здравейте, искам да ви благодаря както за отговора на моя въпрос, така и за бързата доставка.
  Бъдете живи и здрави.
  Ангел

 3. Анна Фрегиева

  Здравейте,
  Може ли В17 да се пие профилактично от хора склонни към образувания, макар и доброкачествени , и фамилна анамнеза за рак на дебелото черво и стомаха.

  • В17 Ентусиаст

   Да, може да се приема. Няма с какво да навреди в изброените състояния. В нашия сайт можете да прочетете как точно функционира терапията с Амигдалина В17. Поздрави и спорен ден!

 4. Иванка

  Здравейте, Може ли Витамин В17 да се пие при рак на простата с разсейки?

  • В17 Ентусиаст

   Продуктът Амигдалина В17 500мг или на флакони се прилага във вашия случай със сравнително висока успешност.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…