Витамин В17 Амигдалин 500mg

Витамин В17 Амигдалин 500mg

$185.00

В наличност

Амигдалина В17 (Витамин В17 Амигдалин) таблетки за онкологична терапия и превантивна профилактика

  • Опаковка: 100 таблетки по 500mg
  • Произведено в: Мексико

В наличност

Описание

Витамин В17 Амигдалин 500mg или Амигдалина В17 е продукт съдържащ 100% естествен Амигдалин екстракт извлечен от кайсиеви ядки на Prunus Armeniaca. Действието на продукта се изразява в селективно унищожаване на мутиралите клетки в организма, без да оказва неблагоприятен ефект върху здравите клетки в тялото на пациента. Препоръчва се за хора, диагностицирани със злокачествени онкологични заболявания или с тежка фамилна анамнеза за онкологични заболявания.

Амигдалина В17 (Витамин В17 Амигдалин 500mg) е подходящ за употреба по време и след прилагане на традиционна химио и лъчетерапия. Витамин в17 се намира в над 1200 растения, най-вече в семките на кайсии, праскови, сливи, ябълки и грозде. Представлява натурален химиотерапевтичен агент и диглюкозид с цианиден радикал, който е силно “био- достъпен”. Това означава, че преминава през клетъчната мембрана и така бързо достига висока вътреклетъчна концентрация. Раковите клетки от всеки тип са трофобласти, т.е. съдържат ензима бета-глюкозидаза в много високи нива, който е отключващия ензим за действие на Амигдалина В17 (Витамин В17 Амигдалин 500mg).

За да се активира цианидът е необходимо първо да се отключи (или разгради) молекулата на амигдалина и той да се освободи. Това може да се извърши само от един ензим, наречен бета-глюкозидаза, който съществува в човешкия организъм в малки количества. Раковите клетки, от друга страна, съдържат същия ензим, бета-глюкозидаза, но в много по-големи количества (до 100 пъти по-високи от нормалните). При разграждането на амигдалиновата молекула при досега си с големите количества на бета-глюкозидаза в раковите клетки, цианида и бензалдехида се освобождават едновременно само в раковите клетки водейки до тяхното унищожение. Бензалдехидът действайки в синхрон с цианида, образува летална съставка многократно по-смъртоносна, отколкото бензалдехида и цианида взети по отделно.

Комбинацията от цианид и бензалдехид произведена при разпадането на амигдалина и нейният летален ефект повдига въпросите, какво е нейното влияние върху човешкия организъм като цяло, дали е опасен за пациента и как комбинацията от бензалдехид и водороден цианид се неутрализира в човешкото тяло? Неутрализацията на унищожителната комбинация от бензалдехид и водороден цианид се извършва от друг наличен в човешкия организъм ензим наречен роданеза (rhodanese). Ензимът роданеза присъства само в здравите клетки. По природен дизайн, раковите клетки не съдържат роданеза и това ги прави изключително уязвими пред убиващата комбинация от бензалдехид и водороден цианид. Така злокачествените ракови клетки са атакувани и елиминирани много бързо и ефикасно от комбинацията на бензалдехид и водороден цианид. От друга страна, здравите клетки в човешкото тяло съдържат много по-големи количества роданеза, отколкото отключващия ензим бета-глюкозидаза, което им дава способността лесно и бързо да разграждат цианида и бензалдехида.

Производителят на Амигдалина В17 (Витамин В17 Амигдалин 500mg), CytoPharma de Mexico, държи патента за производство на Витамин В17 с над 40 години опит. Това е най-успешния B17 продукт на пазара, като се използва в протоколите на онкологични лечения в клиники в цял свят.

Съдържание в 1 таблетка: Витамин В17 Амигдалин 500mg

Брой таблетки в една опаковка: 100 таблетки

Произведено в: Мексико

Начин на употреба: продуктът идва с листовка на български за начина на прием

Допълнителна информация

Тегло 100 гр
Производство

Опаковка

Форма на съдържание

Също може да ви хареса…

Заглавие