Органични пшенични стръкове на прах

Органични пшенични стръкове на прах

$10.00$19.00

В наличност

Пшеничната трева съдържа 20 аминокиселини, няколкостотин различни ензими, които не са открити в нито една друга храна, както и 90 от 102 възможни минерала, витамини и други важни хранителни вещества.

  • Опаковка: Органичен/био прах от пшенични стръкове 50g / 250g
  • Произведено в: Великобритания
Код: WHTGRS Категория:

Описание

Органичните пшенични стръкове се смятат за суперхрана, която е изключително важна при съвременния начин на живот. В много страни, органичните пшенични стръкове са неизменна част от диетата на онкоболни пациенти.

Изпозлването на пшенични стръкове или пшенична трева за храна започва през 30-те години. По това време Чарлз Шнабел се опитва да популяризира растението, като по-късно през 40-те години Ан Уигмор продължава да допринася за популяризирането. Тя издава няколко книги за пшеничната трева и по какъв начин тя допринася при борбата с рака.

Около 70% от пшеничната трева съдържа хлорофил. Той е основата на целия растителен живот и вероятно най-известната здравословната храна. Науката е доказала, че хлорофилът спира растежа и развитието на неприятелски бактерии.

Пшеничната трева съдържа 20 аминокиселини, няколкостотин различни ензими, които не са открити в нито една друга храна, както и 90 от 102 възможни минерала, витамини и други важни хранителни вещества. Тя е страхотна добавка за хората на диети, спортуващите и тези, които искат да подсилят и подпомогнат имунната си система.

Препоръчителната средна дневна консумация е 3.5 – 5.0 грама (прах или таблетки). Някои предпочитат 30 милилитров шот веднъж на ден или по-висока доза от 5.0-8.0 гр. 2-3 пъти през деня на гладен стомах и преди храна. Други избират и по-чест прием от 3-4 пъти на ден за детоксикация. Важно е да отбележим, че хората на диета могат да получат гадене при високи дози пшенична трева.

Периодът на прибиране (жънене) на тревата, отгледана при външни условия, е няколко дни в годината, в региони, наречени „житната кошница“ на САЩ и Канада. Зимната пшеница изисква повече от 200 дена бавен растеж в студени условия, за да получи максималното хранително съдържание. Дори след това, растението е само 17-20 см високо.

Съдържание:

Една опаковка садържа органичен/био прах от пшенични стръкове 50g или 250g

Начин на употреба:

За възрастни: 1 чаена лъжичка (равна) дневно със сок. За деца: възраст 5-15 годишни – 1/2 чаена лъжица дневно с храната. Прибавя се към сок или във храна след готвене. За да направите плодово смути прибавете в блендера 3 чаши от плодов сок, 2 равни чаени лъжици от пшенична трева и един банан и миксирайте до получаване на гладка смес (достатъчна за 3 порции). Може да се смесва и с ядково мляко, мед, сокове спред индивидуалният вкус. Най-добре е да се приема сутрин.

Допълнителна информация

Тегло Няма
Производство

Опаковка

,

Форма на съдържание

Също може да ви хареса…

Заглавие