Селен супер комплекс 200 mcg с витамин Е, Life Extention

///Селен супер комплекс 200 mcg с витамин Е, Life Extention

Селен супер комплекс 200 mcg с витамин Е, Life Extention

$26.00

Изчерпан

Селенът е мощен антиоксидант и имуномодулатор, защитаващ клетките на тялото от увреждане. Поддържа чернодробната функция, защитава сърцето и е изключително необходим за правилното функциониране на щитовидната жлеза. Изследванията показват, че селенът е много важен за дълголетието. Той поддържа здравето на сърцето и мозъка.

Изчерпан

Код: SELEN Категория:

Описание

Селен супер комплекс 200 mcg с витамин Е, 100 вегетариански капсули от Life Extention, сертифициран без ГМО!

Селенът е мощен антиоксидант и имуномодулатор, защитаващ клетките на тялото от увреждане. Поддържа чернодробната функция, защитава сърцето и е изключително необходим за правилното функциониране на щитовидната жлеза. Изследванията показват, че селенът е много важен за дълголетието. Той поддържа здравето на сърцето и на мозъка.

Предлаганата формула селен супер комплекс съдържа три уникални форми на селен заедно с витамин Е за оптимално здраве и дълголетие.

  • Предпазва тялото ви срещу оксидативно увреждане
  • Поддържа нормална щитовидна и имунна функция при здрави индивиди
  • Подпомага здравето на сърцето, здравето на мозъка и здравословното клетъчно деление

Три форми на селен + витамин Е

Селенът се предлага в няколко различни форми. Всяка една форма на селен действа по различен начин за поддържане на здравословно клетъчно делене. За оптимизирана поддръжка на селен, трябва да се приемат всичките три форми на селен.

Супер селен комплекс доставя натриев селенит, L-селенометионин и селен-метил L-селеноцистеин. Супер селенният комплекс също съдържа малко количество витамин Е, тъй като е доказано, че работи синергично със селен.

Селен като антиоксидант, щитовидната жлеза и имунната система

Селенът също е важен фактор, когато става въпрос за способността му да се бори с една от основните причини за преждевременно стареене: оксидативно увреждане. Това е така, защото тялото използва селен за да направи глутатион пероксидаза, ендогенен антиоксидант ензим. Селенът също така поддържа нормална тироидна и имунна функция при здрави индивиди.

Селен за сърдечно-съдово здраве, здравословно състояние на мозъка и здравословно клетъчно деление

Селенът играе роля в здравословното клетъчно делене. Способността му да насърчава здравословен възпалителен отговор и да охлажда свободните радикали е накарало учените да изследват благоприятните му ефекти по отношение на други състояния, включващи оксидативно увреждане – особено за здравето на сърцето и мозъка.

Активно вещество в една капсула:

Витамин Е (D-алфа токоферил сукцинат) 30 IU (* 134%)
Селен (като Се-метил L-селеноцистеин, SelenoPure ™ L-селенометионин, натриев селенит) 200 мкг (667% )  Селен (L-селенометионин) 50 мкг
Селен (натриев селенит) 50 мкг
Селен (Sе-метил L-селеноцистеин) 100 мкг

Други съставки: оризово брашно, растителна целулоза (капсула), L-левцин, дикалциев фосфат.

* =% препоръчителната дневна доза.

Приложение:
Life Extension препоръчва 1 вег. капсула на ден или количество според лекарско предписание.

Селенът е жизненоважно хранително вещество за здравословно клетъчно делене. Той също така предпазва от оксидативен стрес, стимулира здравето на сърцето и мозъка и може да бъде ключ към насърчаването на дълголетието – всички причини да добавите Супер Селен комплекс към Вашия хранителен режим днес.

Хранителните добавки не са заместител на балансирана и разнообразна диета. Да се ​​пази от деца. Препоръчваният дневен прием не трябва да се превишава. Ако продуктът реагира лошо, веднага спрете приема на продукта. Консултирайте се с Вашия лекар, ако искате да използвате хранителни добавки.

Всички запазени марки, регистрирани търговски марки и марки за услуги са собственост на съответните им собственици.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Селен супер комплекс 200 mcg с витамин Е, Life Extention“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *