Витамин в17 продукти – тъй като в момента на пазара има най-различни витамин В17 продукти за онкологично болни, смятаме че е важно потребителя да е запознат с техните разлики и ефективност. При ракови заболявания, много В17 производители рекламират или говорят за нива на лечебна или профилактична ефективност, които не са реалистични поради ниското качество на техните продукти и/или незначителните количества на активните вещества амигдалин или лаетрил в тях. Потребителя трябва да знае, че няма как да се очаква значителна терапевтична успешност от ниско-качествени В17 хранителни добавки съдържащи фракция от необходимите активни вещества при новопоявили се или напреднали онкологични заболявания.

 

Когато става въпрос за витамин В17 продукти, винаги трябва да бъде обяснено на пациента, че между различните витамин В17 продукти има съществени разлики и те се делят на две групи – добавки и терапевтични продукти. Първата група включва витамин В17 добавки предназначени за профилактика или за пациенти в ремисия (продуктите от тази група не стават за терапия и ефективността им е сравнително ниска!) Втората група включва терапевтични продукти на клинично ниво предназначени за витамин В17 метаболична терапия, които се ползват в клиниките в САЩ, Канада, Австралия, Мексико, Германия, т.н. Терапевтичните витамин В17 продукти са много ефективни с тяхното високо ниво на успешност и също се приемат профилактично в по-ниски дози.

Амигдалина В17 (Амигдалин)

Терапевтичният продукт Амигдалина В17 (Амигдалин) се произвежда от Ситофарма де Мехико по патентована формула от 70-те години на миналия век и се прилага в клиники в САЩ, Канада, Австралия, Мексико, Германия и др. с висока успешност. Съдържа Амигдалин (екстракция от горчиви кайсиеви ядки на Prunus Armeniaca) с чистота над 99.7%. Това е най-силния и най-чистия витамин В17 продукт на световния пазар. Предлага се в таблетна форма от 100мг и 500мг и на флакони за инжектиране. Използва се за терапия и профилактика. Прилага се в клиника: да. Ефективност: висока.

Лаетрил В17

Добавката Лаетрил В17 е произведена в Украйна/Русия. Лаетрил В17 е произведен под строг контрол от натурален органичен лаетрилов екстракт от ядките на горчиви кайсии, гроздови семки и сладки и горчиви бадеми, и е сертифициран БЕЗ-ГМО. Съдържа натурален органичен екстракт от горчиви кайсиеви ядки под формата на масло, масло от горчиви и сладки бадеми, масло от гроздови семки. Предлага се на капсули от 300мг. Използва се за: терапия и профилактика. Прилага се в клиника: не. Ефективност: средна.

Априкарк В17 (Apricarc B17)

Добавката Априкарк В17 (Apricarc B17) се произвежда в Чехия от Терезия Къмпъни. Състои се от Витамин B17 (Леатрил), съдържащ се в екстракта от горчиви кайсиеви ядки – 160мг и Бета глюкани, съдържащи се в гъбите Кладница и Рейши – 70мг. Общото тегло на 1 капсула от продукта е 400мг. Използва се за: профилактика. Прилага се в клиника: не. Ефективност: ниска до средна.

Б17 Комплекс (В17 Complex)

Добавката Б17 Комплекс (В17 Complex) се произвежда в Чехия от Терезия Къмпъни. Разликата между Б17 Комплекс и Априкарк В17 (Apricarc B17) е само в опаковката. Българският вносител е поръчал продукта са се пакетира в различна опаковка на български. И двата продукта имат едно и също съдържание и един и същ производствен сертификат. Състои се от Витамин B17 (Леатрил), съдържащ се в екстракта от горчиви кайсиеви ядки – 160мг и Бета глюкани, съдържащи се в гъбите Кладница и Рейши – 70мг. Общото тегло на 1 капсула от продукта е 400мг. Използва се за: профилактика. Прилага се в клиника: не. Ефективност: ниска до средна.

Амигос В17

Добавката Амигос В17, според информацията на вносителя, се произвежда в САЩ от Integra Labs, USA. Ние проверихме базата данни за всички фармацевтични производители в САЩ и не намерихме никаква информация за компанията Integra Labs, USA произвеждаща амигдалин или лаетрил. Продуктът също не предоставя никаква информация за качество (% чистота на амигдалин или лаетрил) и начин на производство. Използва се за профилактика. Прилага се в клиника: не. Ефективност: няма информация.

ВитаминВ17.com допълнителна информация

Витамин В17 Амигдалин на Cyto Pharma de México S.A.
За допълнителна информация или с въпроси, свържете с нас директно на ВитаминВ17.com! Нашият сайт предоставя клинична информация и терапевтичен опит относно какво представлява, как се прилага, какви елементи включва и каква е резултатността на терапията с Витамин В17 Амигдалин. Ако имате ваши лични наблюдения или опит в прилагането на Витамин В17 терапия, можете да се регистрирате и да ги споделите тук! Благодарим ви предварително!