И. И.: Здравейте, oт август т.г. съпругът ми е с диагноза рак на белия дроб с метастази. Правим химиотерапия. Не съм сигурна, че ще се съгласи на диета. Как да разбера повече за терапията, диетата и лечението с Витамин В17 и другите продукти и има ли смисъл само от витamin в17 без другото -диета и т.н.?

Здравейте И. И., Витамин В17 представлява натурална химиотерапия, която разбира се функционира по различен начин, в сравнение със стандартната химиотерапия, като убива селективно формираните в организма раковите клетки, които имат високо ниво на ензима бета-глюкозидаза (това се наблюдава във всички видове рак). Като такава, тя НЕ изисква някаква специална диета за да бъде успешна. Също така, Витамин В17 е и много версатилна терапия. Тя може да се прилага като част от една цялостна метаболична терапия или като самостоятелна терапия. Като част от една цялостна метаболична терапия, диетата е силно препоръчителна, но пак не е задължителна.

В нашият опит при прилагането на витамин В17 имаме пациенти, които не спазват постната диета по време на терапията и показват много добра резултатност. Диетата е изключително важна в случаи, когато тя е причината за раковото заболяване. В такива случаи се получава следното – пациента не променя диетата си, взима витамин В17, и показва подобрение. Когато терапията приключва, пациента продължава с непроменените си навици и начин на хранене. Като резултат, след 6-12 месеца пациента показва рецидив на заболяването и трябва да се бори отново. Ако пациента беше променил начина на храненето изцяло, резултата щеше да бъде друг.

В заключение, постната диета не е задължителна, но ние я препоръчваме за да може пациента да прочити организма си възможно най-бързо. Ако желаете по детайлна информация, свържете се с нас директно. Желаем ви успех!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]