Гъби Рейши (Ganoderma lucidum) БИО

Гъби Рейши (Ganoderma lucidum) БИО

$28.00

В наличност

Гъбата Рейши се препоръчва при нарушени функции на имунната система, съпътстваща терапия при болни от рак (стомах, черен дроб, бял дроб, кожа) и при заболявания предизвикани от радиация. Също така се използва при алергии и вирусни заболявания и при заболявания на сърдечно-съдовата система, повишен холестерол и хипертония.

  • Опаковка: 60 капсули по 400mg
  • Годност: 2019 г.
  • Произведено в: Чехия

 

В наличност

Код: REISHI Категории: ,

Описание

Гъби Рейши (Ganoderma lucidum) БИО се използват в традиционната медицина на азиатските страни от повече от 4000 години и е известна като “божествена гъба на дълголетието“. В Япония и Китай гъбата се използва при практически всички заболявания. Доста често тя се сочи карто най-доброто природно средство, използвано от китайските лечители. В състава и са доказани 119 терпеноиди – ароматни вещества, които имат противовъзпалително, антираково и антивирусно действие.

Освен високоактивните бета глюкани (натурални полизахариди), тя съдържа важни микроелементи като органичен германий, селен, калций, желязо, калий, натрий, манган, цинк, аминокиселини, белтъци, пурин и тритерпеноид. Гъбата Рейши се смята за “царицата на адаптогените“, с по-силно действие от това на жен-шена, без да напряга нервната система. Като адаптоген има мощно антистрес действие и подпомага при възстановяване от заболявания в резултат на стрес. Наред с това има мощно имуномодулиращо и възстановително действие.

Многобройни изследвания показват, че гъби Рейши (Ganoderma lucidum) подпомага почти всички органи и системи в организма. Добавката Гъби Рейши (Ganoderma lucidum) БИО се препоръчва при нарушени функции на имунната система, съпътстваща терапия при болни от рак (стомах, черен дроб, бял дроб, кожа) и при заболявания предизвикани от радиация. Също така се използва при алергии и вирусни заболявания и при заболявания на сърдечно-съдовата система, повишен холестерол и хипертония. Рейши помага при възстановяване след тежки операции или заболявания, при нарушени адаптационни способности на организма и хронична умора, и подпомага кръвоснабдяването на мозъка на крайниците. Също така се препоръчва при слаби нерви, страх, безпокойство , нарушен сън.

Добавката гъби Рейши се произвежда по най-модерната технология на лиофилизация. Лиофилизация е процес на вакуумно сублимационно сушене, при който материалът се замразява предварително с определена скорост до температура на пълно втвърдяване и протича в условията на определен вакуум. Така придобития гъбен прах е 100% натурален, много лек, с изключително висока микробиологична чистота и напълно запазени функции на пресни гъби: вкус, мирис, цвят, протеини, витамини и минерални компоненти. Лиофилизацията е най-добрия метод за качествено консервиране на редица хранителни продукти.

Хранителна информация (g/100g): Енергия (kJ/kcal/100g) 1010 / 242; Мазнини 1,7; Белтъчини 16,2 (от които наситени мастни киселини 0,3); Фибри 63,6; Сол 0,185; Въглехидрати 9,82 (от които захари 4,8); Глутен (mg/1 000 g) < 5,0.

Активни съставки:
1 желатинова капсула съдържа 300 мг рейши гъби на прах без добавки (100%), съдържащи 66,40 мг ß-глюкани ± 1,5%.

Опаковка:
60 капсули

Прием:
1 капсула 2 пъти на ден преди хранене в продължение на 3-6 месеца. Капсулите се поглъщат цели с вода или на съдържание се изсипва във вода и храна. Дългосрочна употреба е възможно.

Предупреждения:
• Хранителна добавка
• Не е подходящ за деца под 3 години, бременни и кърмещи жени
• Да се съхранява на място, недостъпно за деца
• Не е заместител на разнообразното хранене
• Да не се превишава препоръчваната дневна доза
• Да се съхранява на сухо място при температура под 25 ° C
• Използвайте капсулата веднага след изваждане от блистера

Допълнителна информация

Тегло 50 гр
Производство

Опаковка

Форма на съдържание

Заглавие