Каму Каму Био (Bio Camu Camu) 700мг 120 капсули

Каму Каму Био (Bio Camu Camu) 700мг 120 капсули

$28.00

Изчерпан

Каму Каму Био е най-богатото на витамин С растение в света. Съдържа 100% естествен витамин С! Продуктът Каму Каму Био е идеален за протоколи на Витамин В17 терапия. Според научни изследвания в плода се съдържат антиоксиданти, които имат силно потискащо действие върху радикала DPPH. Също така те забавят стареенето и увеличават съпротивителните сили на организма. Плодовете имат антисептично и противовъзпалително действие. Те действат положително върху белите дробове и очите. Спомагат за повишаване на мозъчната дейност и редуцират нервния стрес. Препоръчват се за профилактика на болест на Паркинсон, глаукома, хепатит, остеоартрит, катаракти, атеросклероза, астма и депресия.

Изчерпан

Описание

Каму Каму Био (Bio Camu Camu) капсулите от по 700 мг съдържат висока концентрация на натурален витамин С (не съдържат аскорбинова киселина), като същевременно са чисти, без добавки!

– Каму Каму е най-богатото на витамин С растение в света. Съдържа 100% естествен витамин С!

– Плодовете Каму Каму имат между 30 и 60 пъти повече витамин С от цитрусови плодове, като лимон, грейпфрут или портокал.

– Каму Каму Био капсулите предоставят до 95% по-добра абсорбция и бионаличност от изкуствения витамин С (аскорбинова киселина).

– Каму Каму Био капсулите са идеални за витамин В17 терапия!

– Каму Каму Био капсулите са без добавки – съдържат чист Каму Каму екстракт!

– БИО сертифицирано производство, БЕЗ-ГМО, без глутен, без лактоза и без фруктоза, може да се приема от вегетарианци и вегани.

Доверете се на природата и се освободете от изкуствена аскорбинова киселина!

Каму Каму е плод, който се използва широко в много райони на басейна на Амазонка, има между 30 и 60 пъти повече витамин С от нашите цитрусови плодове лимон или портокал. Каму Каму e ниско храстовидно растение, което вирее в дъждовните гори на Амазонка. Плодът му е червеникав на цвят и с размерите на малък лимон. Предполага се, че местните жители на Амазонка не са използвали каму-каму като храна заради силно киселия му вкус, който се дължи на високото съдържание на витамин С в състава му. Комбинира се добре с други плодове, прясно изцедени сокове и подсладители. Изненадващо е, че това растение едва наскоро беше представено на по-широката публика. До неотдавна Каму Каму беше предлаган само като сок. Това се дължи на факта, че плодът, който в естествената си форма е сух, след откъсването си започва да се разваля и ферментира много бързо, ако не се съхранява или обработва веднага на място.

В каму-каму се съдържа изключително много витамин С, който представлява около 2-3% от теглото на плода. В сравнение с портокалите, Каму Каму съдържа не само 30-60 пъти повече витамин С, но и 10 пъти повече микроелементи като желязо и два пъти повече фосфор. В химичния състав на плода има аминокиселини левцин, серин и валин, антиоксиданти, феноли, танинова и елагова киселина и миртилин. Съдържа също белтъчини, бета каротин, калций, ниацин (B3), рибофлавин и тиамин (витамин В1).

Защо Каму Каму Био е важен за здравето?

Витамин С който се съдържа в продукта Каму Каму Био (Bio Camu Camu) участва в изграждането на мускулите, костите, кожата и нервите. Липсата му предразполага към поява на заболяването скорбут. Витаминът може да се открие в пресните плодове, но те трябва да се консумират в големи количества и да са пресни, за да се задоволи необходимия дневен прием, тъй като бързо се окислява от кислорода. Затова още коренното население на Южна Америка използва Каму Каму за профилактика и лечение на простудни заболявания. Според научни изследвания в плода се съдържат антиоксиданти, които имат силно потискащо действие върху радикала DPPH. Също така те забавят стареенето и увеличават съпротивителните сили на организма. Плодовете имат антисептично и противовъзпалително действие. Те действат положително върху белите дробове и очите. Спомагат за повишаване на мозъчната дейност и редуцират нервния стрес. Препоръчват се за профилактика на болест на Паркинсон, глаукома, хепатит, остеоартрит, катаракти, атеросклероза, астма и депресия. Каму-каму намира приложения и в козметичната индустрия. Коренните племена от Амазония и до днес си приготвят тоник за коса от плодовете, за да я подхранят. В Япония екстрактът на плода се добавя в сладки изделия, мултивитамини и енергийни напитки.

Каму Каму Био (Bio Camu Camu) се произвежда спазвайки изискванията за биологично-чисто земеделие от системата за контрол на селското стопанство извън ЕС, NL-BIO-01 Еко-контролен център.

Информация за продукта:

Съставки на 1 капсула: Каму Каму Био (Bio Camu Camu) на прах 700 mg *

Помощно вещество: оризов екстракт 7 mg

Капсули: Хидроксипропилметилцелулоза (HPMC)

Съдържание на една опаковка: 120 капсули (84.8g)

Произход: Перу

Този продукт:

е подходящ за вегетарианци / вегани

не садържа ГМО

не съдържа консерванти, захар, нишесте, сол, пшеница, дрожди, зърнени храни, мляко, соеви производни, изкуствени аромати или бои.

Начин на прием:

Вземете 1 капсула, 1 – 2 пъти дневно преди хранене с достатъчно течност, без да дъвчете. За алтернативен прием, консултирайте с Вашия лекуващ лекар!

Правна информация:

Хранителните добавки не са заместител на балансираната и разнообразна диета. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не използвайте това лекарство след срока на годност, отбелязан върху етикета. Препоръчителната дневна доза не трябва да се превишава. Консултирайте се с Вашия лекар, ако искате да използвате хранителната добавка Каму Каму Био и имате хронични заболявания, по време на бременност или по време на кърмене.

Всички търговски марки, регистрирани търговски марки и марки за услуги са собственост на съответните им собственици.

* = Препоръчваната дневна доза не е определена.

Заглавие