Витамин В17 Амигдалин терапия – отговори на въпроси свързани с успешността на метаболитната терапия с Витамин В17 Амигдалин:

Витамин В17 Амигдалин терапията, реално погледнато, колко е успешна? Според наблюденията, които имаме терапията с Витамин В17 Амигдалин (или Лаетрил) е изключително успешна. Имаме активна група от около 50 пациента, в различни стадии на заболяването, които ползват активно цялостната метаболична терапия (и диета) и са в различни стадии на възстановяване и ремисия включително. Досега нямаме данни за починал пациент след прилагане на Витамин В17 Амигдалин терапия или Лаетрил терапия. Тъй като не съществуват двама еднакви пациента, статистиката едва ли е от някакво значение. При онкологичните заболявания има много променливи като състояние на имунната система, други съществуващи заболявания на пациента, диета и хранене, околна среда, и т.н., които биха повлияли много на успешността на терапията, така че всеки един пациент трябва да се разглежда поотделно.




Ако сте запознат с болестта рак, сигурно знаете, че това е много комплексно заболяване. Това което модерната медицина счита за успешно лечение не отговаря на това което природната медицина смята за такова. Модерната медицина ползва химиотерапия, лъчетерапия и други методи за да спре разпространението на туморните образования в организма. Когато тумора е премахнат оперативно или е смален до определен размер, модерната медицина смята състоянието за успешно лечение. Ако пациентът почине по време на терапията и тумора все пак е смален, модерната медицина пак смята приложената терапия за успешно лечение на рак.




Огромен процент от пациентите с ракови заболявания развиват рецидив на заболяването, поява на нови метастази, и т.н. 6 -12 месеца след като са влезли в ремисия или са считани за излекувани. Обикновено това е резултат от факта , че лекуващият лекар не е потърсил истинската причина за появата на раковото заболяване за да лекува директно нея, а не само симптомите на заболяването манифестирали се под формата на тумори. Например, при рак на дебелото черво причините за заболяването може да бъдат паразити, хормонален дисбаланс, ензимен дисбаланс, наследственост и други. Лекуващия лекар ви предписва химиотерапия и с много късмет влизате в ремисия. След 6 месеца сте пак при лекаря с рецидив и го питате „Защо?“. Той отговаря, че това се случва при този вид заболявания… Истината е, че основната причина за онко заболяването ви не е търсена и няма опити да бъде лекувана. Ако причината е била хормонален дисбаланс, би трябвало е да се приложи хормонална терапия, ако са били ензими, тогава ензимна терапия, ако са били паразити, тогава обезпаразитяване, и т.н.




В момента има идентифицирани над 100 вариации на ракови заболявания. Всяко едно от тях си има своя група от причини и изисква специфично лечение. Ето защо няма как да има едно хапче което да лекува всички видове рак.




Когато става въпрос за Витамин В17 Амигдалин терапия, продукта функционира като натурална химиотерапия, която елиминира успешно раковите клетки и смалява туморите. Метаболитната терапия с Витамин В17 Амигдалин е достатъчно силна да ви вкара в ремисия, но вие пак трябва да се опитате да намерите истинската причината за заболяването си и да промените начина си на живот и хранене (при Витамин В17 Амигдалин терапия, вегетарианската диета е от изключително значение) за да се излекувате напълно.




За повече информация, свържете се с нас директно.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]